gespecialiseerd in machineinstallatie, het opdragen, opleiding, materiaalrevisie en behoud van FUJI-modellen, die producten en de diensten verlenen voor elektronische verwerkende ondernemingen.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ShenZhen We Can Technology Co., Ltd.

Meerdere keren samengewerkt, Nice! Zijn Originele Delen, Snelle Levering en Goede Dienst!

—— Januari Mike (Nederland)

Ik ben online Chatten Nu

ShenZhen We Can Technology Co., Ltd.

1 2
ShenZhen We Can Technology Co., Ltd. ShenZhen We Can Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Export pct : 80% - 90%

Shenzhen kunnen wij Technologieco. Ltd is gespecialiseerd in machineinstallatie, het opdragen, opleiding, materiaalrevisie en behoud van FUJI-modellen, die producten en de diensten verlenen voor elektronische verwerkende ondernemingen. Wij zijn maat van de het deegdikte van het acteren de ECHTE soldeersel geweest. En ons bedrijf heeft professioneel team met rijke theoretische kennis en praktische ervaring. Onze 6 ingenieurs hebben in FUJI-agentschap vele jaren gediend, gingen het hebben naar Japan FUJI geavanceerde technische opleiding leren en verwerven en het autorisatiecertificaat verkregen hebben.
Zijn de hoofdproducten van ons bedrijf: alle originele delen en niet originele delen van FUJI-modellen, met inbegrip van XP, NXT, CP6-reeks, CP7-reeks, stofvrij afvegend document, SMT-de VOEDER van de trillingsvoeder (STOK), het instrument van de VOEDERkaliberbepaling, de voertuigen van de VOEDERopslag, SMD-delen verzetten tegenzich, BGA-herwerkingsposten, basisstations, over--cilinderinrichtingen, SMD-aanhangwagens, het werkbanken, staalnetten, imitatie statische producten en op elektronika betrekking hebbende automatiseringsmateriaal en niet genormaliseerde producten.

Contactgegevens
ShenZhen We Can Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Carrie Zhou

Tel.: 86--18684658608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)